ANTALYA / FİNİKE - Hasyurt Kolaklar Ortaokulu

DiLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

May

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında nisan ayında sınıflarda BE NEDİR? etkinliği yapıldı. Türk Tekerlemeleri kitaplarından seçme mısralarla okul panosu hazırlandı.

Nis

Dilimzin Zenginlikleri Projesi kapsamında mart ayında sınıflarda Kelime Tüeretmece, Anlat Bakalım oyunları oynandı. Kare bulmacalar hazırlandı. Okul panosunda sergilendi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayında deyimlerimizi Anlat Bakalım etkinliği ve resimlerle anlattık, okul panosunda sergiledik.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Afiş Yarışması kapsamında okulumuz öğrencilerinden Durancan YAVUZ ve Seval EKDİ dereceye girmişlerdir. Seval EKDİ'nin afişi okul birincisi seçilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Gönderilmiştir. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında kasım ayı etkinliği" Sözlük Tasarım Yarışmasına" katılan öğrencilerimiz Zozan UYGAN ve Hamide KAMALI dereceye girmişlerdir. Okul birincisi Hamide KAMALI seçilerek,sözlüğü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmiştir.

Ock

İl geneli 'Dede Korkut Hikayeleri'nden hareketle yeni bir hikaye yazma yarışmasına katılındı. Okul birincisi Sueda KOCA'nın eseri "ÇARESİZLİK" seçilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi.