ANTALYA / FİNİKE - Hasyurt Kolaklar Ortaokulu

Mrt

Okul sporları futbol branşında okulumuz 2. oldu, öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü programı yapıldı.

Mrt

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencileri ile bugün mesleki eğitimi tanıtmak amacıyla Hasyurt Mesleki Eğitim Merkezine gezi yapılmıştır. Öğrencilerimiz için oldukça faydalı, bilgilendirici bir gezi olmuştur.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz yeteneğini sergileme saatinde şarkı söylediler ve hep beraber eğlendiler.

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle münazara etkinliği yapıldı

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle İngilizce kelime yarışması yapıldı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle mangala turnuvası yapıldı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle RESFEBE yarışması yapıldı ve yarışmaya büyük ilgi gösterildi.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz Kermes etkinliği için destekte bulunan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle patlamış mısır eşliğinde sinema etkinliği yapıldı.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehtap Gökdemir ve Şube Müdürümüz Sayın Yasin Koç okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerimizin okulumuz için isteklerine kulak veren İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Sayın Mehtap Gökdemir'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.