ANTALYA / FİNİKE - Hasyurt Kolaklar Ortaokulu

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehtap Gökdemir ve Şube Müdürümüz Sayın Yasin Koç okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerimizin okulumuz için isteklerine kulak veren İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Sayın Mehtap Gökdemir'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Okulumuzun düzenlemiş olduğu Enerji Tasarrufu Haftası Kutlama Programı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehtap Gökdemir ve Şube Müdürümüz Sayın Yasin Koç ve protokolün değerli üyelerinin de katılımıyla yapılmıştır. Program bütün sınıflardan öğrencilerimizin katılımıyla gerekleşmiştir. 7. sınıf öğrencilerimizin hazırladıkları skeç beğeni toplamıştır.  Okulumuz Hasyurt Kolaklar İlkokulu öğrencilerinin Enerji Tasarrufu Haftası programında atık malzemelerden yapmış oldukları sergide  ilgi uyandırmıştır. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında okulumuz 5. 6. 7. ve 8.sınıf öğrencileri ile Hasyurt Ortaokulu 5. 6. 7. ve 8. Sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi. Sonunda dostluğun kazandığı yarışmalar öğrencilerimiz için eğelenceli ve bilgi verici oldu.

Ock

Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullandırılması, israfın önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amacıyla Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında görseller yayımlandı.

Ock

6/A sınıfı öğrencileri ile bugün Çanakkale Müzesi Sergisi gezisi yapıldı.

Ara

5.sınıf Sosyal Bilgiler Fiziki Haritalarda Yükselti Basamakları Etkinliği yapıldı.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası sınıflarımızda kutlandı.

Ara

Okulumuzun Kız Voleybol Takımı Maçları devam ediyor. Pazartesi Çavdır Ortaokulu ile yapılan maçta 2-0 yenilmelerine rağmen morallerini bozmadan salı günü Arif Ortaokulunu 2-1yenerek gurur kaynağı olmuşlardır. Hasyurt Ortaokulu ile bugün yapılan maçın sonucunda 2-0 yenmişlerdir. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Çedes projesi kapsamında bu ayın değeri olan 'Sorumluluk ve Özdenetim' değerleri kapsamında öğrencilerimize "Sorumluluk" ve "Dünyayı değiştirmek sizin elinizde" konulu kısa film izletilmiştir.

Yıl sonunda öğretmenlerine vermek üzere sınıflarda çiçek yetiştirilmeye başlandı.

Özdenetim kurallarıyla ilgili öğrencilerle kısa videolar çekildi.

Gereksiz kullanımda israfın önüne geçilmesi için bilinçlendirmeyle ilgili kısa videolar çekildi.

Sorumluluk geliştirmek için okul genel temizligi yapıldı.

Aynı zamanda öğrencilerimizle pano çalışmaları yapılmıştır.

Ara

"HAYATA PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOKTUR"

Kas

Okulumuz öğrencileri ile birlikte bugün Lise Tanıtım ve Çedes Projesi kapsamında Antalya gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz önce Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi ve Antalya Erünal Sosyal Bilimler Liselerine giderek bu okullar hakkında bilgi sahibi oldu. Daha sonra ÇEDES projesi ve Değerler Eğitimi kapsamında Kepez Belediyesi Şefkat ve HUzurevi ziyaretinde bulunuldu. Öğrencilerimiz eğlenceli verimli bir gün geçirdiler.

Kas

Okulumuzda bugün ÇEDES projesi ve DEĞERLER EĞİTİMİ kapsamında Edep, Saygı, Nezaket değerleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte "ÖN YARGILI OLMAYIN" ve " KONUŞMA ADABI" konulu kısa filmler izlenmiştir.Aynı zamanda bu değerlerimiz ile ilgili öğrencilerimizle okul panomuz hazırlanmış ve kısa açıklayıcı yazılarla sunumlar yapılmıştır.

Kas

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZ DÜN KOLAKLAR İLKOKUL BAHÇESİNDE YAPILMIŞTIR.

Eyl

Okulumuzda bugün 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Anma Programı yapıldı.